Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Leonardo Da Vinci Troler Negru Cu Pereți Rigizi Dimensiune Medie (65x25x40cm)

Preţ:
350 lei
280 lei
Livrare estimată 23 Mai 2024
Model: LDV-3036-BLACK-M
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiune: 65x25x40cm

Material exterior : ABS/Compoziție PC

Interior: Microfibră

Culoare
 

Descriere

Valiză dimensiune medie cu cifru care este format din trei cifre 000 codul din fabrică acesta se poate regla după preferință, roțile se învârt la 360 grade, poate fi tras pe 2 sau pe 4 roți. În interior se află un compartiment mare  separat cu un fermoar dublu și un buzunar din plasă, fixarea hainelor este asigurată de două curele transversale care ajută la fixarea obiectelor în timpul călătoriei. 

Valiza de dimensiuni medii este alegerea perfectă pentru călătorii mai extinse, oferind un echilibru ideal între capacitatea de stocare și portabilitate. Cu dimensiunile sale potrivite, această valiză se adaptează cu ușurință la nevoile tale de ambalare, indiferent dacă planifici o vacanță mai lungă sau o călătorie de afaceri. Manevrabilitatea valizei este asigurată de roțile sale multidirecționale, facilitând deplasarea acesteia în aeroporturi, gări sau hoteluri. Mânerul telescopic reglabil îți oferă flexibilitate în transport, permițându-ți să alegi înălțimea potrivită.

Indiferent că te pregătești pentru o călătorie de vacanță sau o întâlnire de afaceri, valiza de dimensiuni medii este partenerul practic și elegant de care ai nevoie pentru a-ți facilita călătoriile într-un mod organizat și fără griji.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page