Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies. Accept
Meniu

Trolere

Oferim o gamă largă de trolere și valize în magazinul nostru online. Aici ai posibilitatea de a alege geamantanul cel mai potrivit pentru tine. Valizele și trolerele noastre sunt confecționate din diferite materiale, moale sau rigid, în diferite culori și modele. Înainte de a călători, merită să vizitezi pagina noastră unde cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie.

La noi puteți găsi diferite feluri de trolere cum ar fi valiza pentru copii sau geamantane troler. Deasemenea , magazinul nostru conține și trolere de diferite dimensiuni spre exemplu troler mic sau trolere mari. Toate acestea le puteți găsi la un preț avantajos de geamantane ieftine.

Urmărim în permanență standardele de dimensiune a cabinei companiilor aeriene Wizzair, RYANAIR, Tarom , astfel oferindu-ți posibilitatea de a găsi geamantanul sau valiza care ți se potrivește cel mai bine.

De asemenea, vei găsi și trolere de dimensiuni 40x30x20 sau 55x40x20 permise companiilor aeriene low-cost.

Diagrama dimensiunilor la valizele de cabină permise poate fi vizualizată aici.

TRANSPORT GRATUIT PESTE 300 lei pentru trolere

Sortare după:

Valiza sau geamantanul care satisface toate nevoile tale poate fi numit pe bună dreptate un tovarăș de călătorie. Împachetarea celor necesare și pregătirea bagajului (care de cele mai multe ori nu este o sarcină plăcută) este organizarea laturii practice a călătoriei. Este esențial ca hainele, accesoriile dragi inimii tale și cele esențiale să le poți împacheta în bagaj comfortabil. Dacă nu dorești sa pleci de acasă fără uscătorul de păr sau pantofii preferați, este important sa găsești un model de geamantan sau valiză cu parametrii potriviți, în acest fel nu vei avea surprize negative. Variațiile valizelor rigide sunt cele mai populare, ceea ce nu este surprinzător. Durabilitatea este tangibilă și clar vizibilă cu ochiul liber. Dacă uneori ești forțat să călătorești în condiții departe de a fi ideale, îți recomandăm să votezi pentru această categorie, deoarece geamantanele și valizele cu exterior rigid pot rezista foarte bine provocărilor călătoriei.

Dacă ești în căutarea unei valize sau unui geamantan de cabină, ai venit la locul potrivit. Parametrii măsurați cu precizie sunt importanți în toate cazurile, dar în special în acest domeniu. Acest lucru se datorează faptului că companiile aeriene funcționează cu numere specifice, care îți permit să alegi cu ușurință un model care să fie perfect nu numai în ceea ce privește proporțiile, ci și în ceea ce privește aspectul. Site-ul nostru oferă o selecție de valize și geamantane pe tot parcursul anului, fără precedent pe piață. Colecția noastră de produse este actualizată în fiecare sezon, deoarece acestea sunt în mod constant solicitate. În plus față de selecția largă, nici prețurile nu te vor dezamăgi. Raportul preț / valoare este excelent și acesta e criteriul căruia trebuie să îi dai atenție. În magazinul nostru te așteaptă condiții financiare favorabile, datorită cărora poți achiziționa chiar și mai multe produse în același timp. La urma urmei, o valiză este și mai utilă dacă ai la dispoziție mai multe dimensiuni, deoarece o ieșire de două zile evident nu necesită aceeași cantitate de echipament ca o vacanță de două săptămâni. Cu ajutorul nostru, te poți pregăti pentru situații de călătorie cu ușurință și fără compromis.