Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Genți de voiaj

Oferim o gamă largă de genți de călătorie în magazinul nostru online. Toate dimensiunile și stilurile sunt prezente, adaptate nevoilor clienților și trendului.

Ne actualizăm constant inventarul pentru a se potrivi dimensiunilor permise de companiile aeriene.

Putem spune cu siguranță că gențile noastre de călătorie sunt durabile, fabricate din material rezistent. 

La  noi puteți găsi diferite genti de voiaj cum ar fi geanta de voiaj pentru femei sau geanta de voiaj barbati , chiar și geanta voiaj cu role.

Dacă aveți întrebări serviciul nostru pentru clienți vă stă la dispoziție: +40 31 229 7057 Sunați cu încredere!

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 200 LEI !

Sortare după:

Alegerea genții ideale de voiaj nu este o sarcină atât de ușoară, mai ales atunci când confuzia abundenței este prezentă. În magazinul nostru online găsești o gamă largă de oferte, diferitele categorii grupează fiecare produs în funcție de tip și dimensiuni: mici, medii, mari, XL. Ce stil este preferat de tine? În colecția noastră, caracteristicile dictate de moda actuală sunt predominante, în ceea ce privește aspectul și designul genților. Aceste caracteristici la modă se reflectă pe deplin în nevoile clienților, astfel încât să poți fi sigur că te vei găsi față în față cu multe modele simpatice. Să vorbim și despre condițiile materiale superprofitabile. Prețurile bune înseamnă, în practică, că îți poți îmbogăți viața cu o geantă de calitate, la prețuri mici.

Dacă până acum ai crezut că o geantă de calitate și rezistentă trebuie să fie și costisitoare, atunci este timpul să rescriem aceste idei. Când cauți o geantă, după ce te ghidezi? Dincolo de dorința evidentă de a călători. Dacă explorezi lumea într-o mașină, într-un tren sau autobuz, nu ești limitat, în ceea ce privește dimensiunile bagajelor. Companiile aeriene, pe de altă parte, se ocupă de bagajele de mână în conformitate cu reglementări stricte. Dacă încalci paragrafele, te vei întâlni în față cu sancțiuni severe. De aceea geanta de voiaj care îndeplinește cerințele parametrilor este perfectă. Aceasta este singura calitate importantă și remarcabilă independentă de tine, în toate celelalte privințe, dorințele tale sunt decisive. În stocul nostru poți găsi modele la modă care sunt disponibile cu câteva săptămâni înainte de sezonul următor. Și datorită promoțiilor noastre regulate, vei găsi aceste produse reduse semnificativ, în timp ce te poți delecta cu o geantă la modă, practică și accesibilă.