Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Cărucior pentru cumpărături

Ai nevoie de un carucior pentru cumpărături? Ai dreptate! Caruciorul este foarte practic, deoarece poți lua cu ușurință acasă lucrurile pe care le-ai cumpărat din magazin.

Caruciorul de cumpărături ne ușurează viața. Vizitează oferta noastră în continuă extindere!

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 200 LEI !

Sortare după:

Căruciorul de cumpărături ne ușurează viața de zi cu zi, deoarece oferă posibilitatea transportării lucrurilor acasă în mod practic și ușor. Cumpărăturile sunt o sarcină care trebuie făcută de mai multe ori pe săptămână, pentru ca micuții și minunații familiei să obțină tot ce au nevoie. Se întâmplă adesea să cumperi mai multe lucruri în același timp, caz în care, este dificilă transportarea acasă a pungilor pline cu alimente și produse grele de uz casnic. În acest caz, un cărucior de cumpărături este un ajutor excelent, care poate conține cantități mari de lucruri. La prima vedere, poate părea că doar câteva alimente încap în interiorul genții, dar aparențele sunt înșelătoare.

Ca să nu mai vorbim despre faptul că în magazinul nostru online vei găsi o selecție bogată de genți care diferă nu numai prin aspect și design, ci și prin dimensiune. Dacă descoperi că versiunile mai mici nu sunt destul de încăpătoare, poți alege dintre modelele mai mari. Ce alte beneficii mai au cărucioarele de cumpărături? Produsele noastre au un cadru stabil, iar roțile permit o utilizare ușoară. În cazul versiunii cu trei roți, structura nu trebuie ridicată pe scări sau pe trotuare, deoarece datorită designului său poate fi trasă fără probleme. Unele modele sunt echipate cu două roți mari, care le fac, de asemenea, ușor de împins și de tras. Oferim clienților noștri o gamă largă de cărucioare de cumpărături cu aspect practic, design modern și un preț foarte bun.