Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Ryanair Bagaj de mână (40x20x25 cm)

Reglementările privind mărimile bagajelor de mână ale RYANAIR s-au modificat de la 1 noiembrie 2018 

Un troler cu dimensiune maximă de 40x20x25 cm este permisă gratuit la bordul avionului RYANAIR!

Dacă alegi serviciul cu 2 bagaje de mână și îmbarcare prioritară Plus, Flexi Plus sau Family Plus pe lângă biletul de zbor, poți transporta gratuit 2 bagaje de mână la bord cu dimensiuni maxime: 55x40x20 cm (maxim 10 kg), 40x20x25 cm.

Magazinul nostru vă ofera o gamă mare de troler 40x20x25 , acestea fiind troler mic , la un preț avantajos de valize ieftine.

Este important să acordăm atenție dimensiunilor exacte date, deoarece depășirea lor poate duce la posibile penalizări.

TRANSPORT GRATUIT PESTE 300 lei pentru geamantane

Sortare după:

Bagajele de mână Ryanair respectă reglementările stabilite de compania aeriană în toți parametrii. Paragrafele permit transportarea unei singure valize la bord cu dimensiuni de 40x30x20 cm, potrivit unei declarații a Ryanair. Dar, desigur, poți utiliza și un serviciu suplimentar în plus față de biletul de zbor, care îți permite să transporți două bagaje de mână. Și aici, numerele prestabilite limitează opțiunile în ceea ce privește dimensiunile. Facem tot ce putem în legătură cu informarea cât mai exactâ a clienților noștri fiindcă dacă nu le acordăm suficientă atenție, se pot primi sancțiuni grave financiare. Merită să evităm acest scenariu, de aceea, la noi, găsești produse care îndeplinesc criteriile dictate de companii. Dar dincolo de lumea restricțiilor, să ne uităm la ofertele noastre moderne cu prețuri simpatice. Ai nevoie de mai mult pentru satisfacția ta? Faptul liniștitor este că orice variantă ai alege, aceasta este în concordanță cu regulile de călătorie.

Datorită designului la modă, îți poți îmbogăți viața cu un model de geamantan armonizat cu ideile tale nu numai în ceea ce privește dimensiunea, ci și strălucirea și aspectul său. Bagajele ajung în colecția noastră cu câteva săptămâni înainte de sezonul următor, ceea ce înseamnă că obții un avantaj de poziție față de prietenii tăi, cumpărând de la noi. De ce să nu comanzi exact tipul care îți este drag inimii? Bagajele de mână Ryanair  pot fi ale tale la un preț bun, ceea ce reprezintă o achiziție pozitivă. Condițiile financiare favorabile permit chiar cumpărarea mai multor modele. Durabilitatea nu poate fi pusă în discuție, este un criteriu specific în acest domeniu. Toate acestea au ca rezultat condiții favorabile de cumpărături, datorită cărora te poți prezenta cu valize nou nouțe.