Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Genți de mână

Cauți o geantă de mana pentru barbati? Ești în locul potrivit! Pe site-ul nostru vei găsi o gamă largă de genti de mana în mai multe stiluri diferite, fie sportive, fie elegante.

Cureaua de umăr! - Practicitatea întruchipată în cazul genților de mână!

Majoritatea genților de mână au și o curea de umăr atașabilă, cu care poate fi transformată ușor și rapid într-o geantă de umăr, sau chiar geantă crossbody, în funcție de reglarea lungimii curelei.

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 200 LEI !

Sortare după:

Popularitatea genților de mână pentru bărbați se datorează caracterului practic, care este un fapt incontestabil. Cum se manifestă această caracteristică? În primul rând în calitatea designului. Geanta pentru bărbați poate fi cu un singur spațiu mare interior sau cu mai multe buzunare. Ambele variante sunt destul de populare, deci nu există nicio modalitate de a anunța un câștigător în această „competiție”. Gențile folosite mai mult în mașină au de obicei un singur spațiu larg de depozitare unde documentele, portofelul și telefonul pot fi împachetate în același loc. Există, de asemenea, genți cu multe buzunare interioare care pot conține și ele o mulțime de obiecte necesare. Deci, în ambele cazuri nu există lipsă de spațiu. Gențile cu multe buzunare organizatorice interioare de obicei pot fi purtate și pe umăr. Aceste genți cu siguranță nu rămân neobservate și oferă purtătorului un aspect exterior elegant unic.

Indiferent de geanta aleasă, masculinitatea este garantată. Mulți se tem că, în calitate de bărbat, purtarea unei genți nu este potrivită. Dar acest lucru nu are nicio legătură cu stilul masculin. La urma urmei, dacă geanta unui bărbat are un stil unic și special, poate amplifica în mod pozitiv aspectul exterior al proprietarului său. Doamnele observă imediat această armonie clar vizibilă, care este și foarte atrăgătoare. De obicei nuanțele mai întunecate sunt cele mai populare. Negrul, bleumarin și maro sunt culorile populare, dar există și alternative mai colorate pentru tineri. Practic, este doar o chestiune de gust individual și, desigur, de stil, ce model de design este cea mai perfectă alegere. Gențile pentru bărbați sunt foarte rezistente. Evident, nu merită să vă expuneți la efecte fizice sau mecanice puternice, dar ele tolerează bine uzul zilnic. În cazul utilizării sporite, preferarea nuanțelor mai închise este o alegere potrivită, deoarece impuritățile sunt mai puțin vizibile. Desigur, dacă este necesar, nici spălarea nu este o provocare.