Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Troler Mediu Ormi Violet Deschis Polipropilen De Calitate Premium Extrem De Rezistent La Șocuri Dimensiunea 66*44*25cm

Preţ:
390 lei
310 lei
Livrare estimată 31 Iulie 2024
Model: ORMI-PP8808-L.PURPLE-M
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiuni :  66*44*25cm

Înălțime Maximă Mâner : 43 cm 

Material : 100% Polipropilen

Ce dimensiune ar fi cea mai potrivită?
Culoare

Descriere

Acest troler premium, realizat din polipropilenă de înaltă calitate, este perfect pentru călătorii datorită caracteristicilor sale excepționale. Materialul de construcție este extrem de dur, imposibil de spart și incredibil de ușor, asigurându-vă că bagajul dumneavoastră rămâne intact și ușor de manevrat. De asemenea, trolerul este complet impermeabil, protejându-vă bunurile de orice fel de intemperii.

Echipat cu roți robuste și silențioase care se rotesc la 360 de grade, acest troler vă oferă o mobilitate maximă și un confort sporit în timpul deplasărilor. Mânerul său foarte rezistent adaugă un plus de siguranță și ușurință în utilizare, fiind proiectat să suporte utilizarea frecventă și greutăți considerabile.

Interiorul trolerului este confecționat dintr-un material extrem de durabil, gândit să reziste în fața uzurii. Acesta este prevăzut cu un cifru TSA setat din fabrică la codul 000, asigurându-vă că aveți mereu control asupra securității bagajului.

Organizarea interioară este optimizată pentru eficiență și comoditate: o parte a trolerului dispune de curele pentru fixarea hainelor, menținându-le în siguranță și fără șifonare, în timp ce cealaltă parte include un buzunar mare și încă două buzunare mai mici. Unul dintre aceste buzunare este dotat cu plasă pentru vizibilitate și acces rapid, iar celălalt este special conceput pentru hainele ude, asigurându-vă că totul rămâne ordonat și separat în timpul călătoriilor dumneavoastră.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page