Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

SET VALIZE

Setul de valize este practic, pentru că, dacă mergem într-o călătorie mai mare, ne putem lua valiza de cabină și bagajele în aceeași culoare. Se potrivesc împreună și, nu în ultimul rând, valizele sunt mai ieftine cumpărate în acest fel.

Magazinul nostru vă ofera o gamă mare de set trolere  , acestea fiind troler mare sau troler mic  , la un preț avantajos de valize ieftine. 

Urmărim în permanență standardele de dimensiune a cabinei companiilor aeriene, ca să poți găsi valiza care ți se potrivește cel mai bine.

Vei găsi, de asemenea, geamantane de dimensiuni cabină permise companiilor aeriene low-cost.

Diagrama dimensiunilor valizelor de cabină permise poate fi vizualizată aici.

TRANSPORT GRATUIT PESTE 300 lei pentru geamantane

Sortare după:

În plus față de gențile de călătorie individuale, sunt disponibile și seturi de valize foarte practice în cazul în care ai nevoie de mai multe valize în același timp. Așadar, înainte de a cumpăra, trebuie clarificat volumul de lucruri ce trebuie împachetat pentru călătorie. Dacă nu călătorești singur, ci cu familia, o varietate de dimensiuni de valize pot fi utile. Dar dacă ai tendința de a merge singur, pentru durate și distanțe mai lungi, cumpărarea unui set de genți este cea mai practică soluție. Seturile de valize pot satisface nevoile tale dacă, dintr-un anumit motiv, ai nevoie de o valiză în mai multe dimensiuni. În acest caz, selectarea produselor una câte una ar fi o pierdere de timp, bani și energie. O alternativă mult mai simplă și mai rapidă este alegerea unui set. Colecțiile de genți includ de obicei trei valize, una S, una M și una L, dar există și versiuni din patru piese.

Într-adevăr depinde doar de alegerea ta, care set este cel mai potrivit. Dacă iei decizia să investești într-unul dintre seturile de valize, produsele vor fi la un preț mai bun decât dacă plasezi comanda pentru genți individuale. Prețurile sunt concepute pentru a te face să fii liber în alegerea ta. Dacă arunci o privire asupra ofertei noastre, vei vedea că te așteptăm cu prețuri extrem de profitabile. Merită să vizitezi colecția seturilor de valize pentru că am pregătit piese foarte speciale aici. Vei găsi versiuni realizate din materiale textile moi, de calitate sau cu perete rigid. În ceea ce privește culorile, există o paletă uriașă. Dacă nu crezi, vezi cu ochii tăi!