Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Genți Crossbody

Varietatea noastră de genti crossbody sau genti elelegante  le poti purta la orice ocaziie speciala după gustul tău datorită culorilor speciale pe care le avem.  

La noi puteți găsi genti crossbody dama și îți poți accesoriza dressingul chiar și cu genti crossbody piele naturala. 

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 200 LEI !

Sortare după:

Dacă comfortul este important pentru tine în viața de zi cu zi, cu siguranță te gândești la geanta pe care o vei purta. Geanta laterală crossbody a câștigat o popularitate uimitoare în ultimii ani, ceea ce nu este surprinzător având în vedere cât de mult ne simplifică viața. Indiferent că mergi la muncă, la cumpărături sau la o escapadă cu prietenii, o geantă laterală crossbody atent selectată îți va satisface întotdeauna nevoile. Datorită curelei, o poți purta simplu pe umăr, sau ca geantă laterală în diagonală. Avantajul imens al acestor tipuri de genți este că ambele mâini rămân libere în timpul purtării, deci nu complică nicio activitate. Deoarece curelele sunt reglabile, le poți regla lungimea în funcție de dimensiunea propriului corp. Unele modele au și un mâner, care le permite să fie purtate ca genți de mână.

În ceea ce privește selecția de genți laterale crossbody, găsești o mare varietate de modele. Există dimensiuni mai mici și mai mari, gențile se diferențiază în ceea ce privește dimensiunea, culoarea, modelul, forma și textura. Gențile noastre laterale crossbody nu sunt potrivite doar pentru o îmbrăcăminte casual mai simplă, ci găsiți și piese mai special decorate, pentru ocazii speciale când toți acordăm mai multă atenție aspectului exterior. Dacă îți faci timp să vizitezi pagina noastră, selecția mare poate fi ușor confuzantă, dar pe măsură ce arunci o privire mai atentă asupra produselor și citești descrierea lor, vei găsi geanta perfectă. Desigur, dacă te putem ajuta cu ceva, fii liberă să contactezi serviciul nostru pentru clienți pentru a-ți oferi mai multe informații și pentru a răspunde la întrebări.