Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Genți de școală cu roți

Magazinul nostru cuprinde o diversitate de geanta cu roti  sau rucsac cu rotile , acestea fiind practice și ușor de purtat. Gama nostra de genti de  diferite culori , sau diferite dimensiuni, sunt perfecte  pentru toate gusturile

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 200 LEI !

Sortare după:

Ghiozdanele școlare rulante devin din ce în ce mai populare, ceea ce nu este surprinzător având în vedere cât de ușor le este elevilor să-și transporte lucrurile. Părinții sunt adesea șocați de câte manuale mari și grele trebuie să ducă copii lor la școală, pe lângă asta broșuri, caiete de lucru, alte caiete școlare și propriile lor lucruri mici, cum ar fi micul dejun, gustări, pe care toți trebuie să le ia cu ei. Dupâ împachetarea tuturor acestor lucruri, geanta lor devine atât de grea încât abia o pot purta pe spate. Ghiozdanele școlare rulante oferă o soluție mult mai umană, deoarece designul lor special le permite copiilor să nu ducă aceste genți grele pe spate, ci să le tragă pe roți. Aceasta este o mare ușurare pentru ei, ca să nu mai vorbim de faptul că este benefic și din punct de vedere al sănătății dacă umerii, spatele, coloana nu sunt împovărate zilnic în acest fel. În magazinul nostru online vei găsi aceste ghiozdane de școală cu roți, care sunt o alegere excelentă dacă dorești ca și copilul tău să meargă la școală mai vesel și neîmpovărat.

Aceste ghiozdane pe roți sunt foarte ușor de utilizat: împachetezi lucrurile în el, iar copilașul poate trage geanta cu ajutorul mânerului, gata de școală. Ghiozdanele școlare rulante au fost proiectate astfel încât interiorul să fie practic, plin de buzunare și suporturi. Datorită acestui fapt, cei mici își pot aranja lucrurile comfortabil, separate unele de celălalte. Mânerul genților poate fi ajustat după cum este nevoie, ceea ce este, de asemenea, un mare lucru pozitiv, deoarece fiecare copil îl poate folosi comfortabil, indiferent de vârstă sau înălțime. Aceste ghiozdane școlare rulante nu sunt doar comfortabile și practice, ci și frumoase,după cum se vede în imagini. Culorile speciale și combinațiile de culori garantează ca aceste genți vor fi pe placul copiilor, care vor fi veseli gata de drumul spre școală. În plus, spatele și coloana vertebrală nu sunt împovărate, ceea ce în multe cazuri poate chiar ne salvează și de o scolioză.