Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Genți crossbody

Gentile crossbody pentru bărbati sunt foarte practice, pot fi de dimensiuni mai mici sau mai mari.

Aceste genti sunt disponibile in diverse forme, marimi si culori, astfel incat pot fi potrivite pentru orice ocazie sau outfit. Multe dintre ele au compartimente interioare organizate sau buzunare cu fermoar pentru a pastra lucrurile in ordine si accesibile. In general, gentile crossbody sunt o alegere populara pentru persoanele care sunt mereu in miscare, care vor sa ramana libere de mainile ocupate si care isi doresc sa arate bine in acelasi timp.

Bărbații aleg de obicei o geantă crossbody suficientă pentru un notes și un portofel. Studenții pot alege geanta crossbody mai mare potrivită pentru cărți și caiete.

Vizitează oferta noastră și alege geanta crossbody cea mai potrivită pentru tine!

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 200 LEI !

Sortare după:

Cel mai mare atu al genții crossbody pentru bărbați, este practicitatea. Bărbații tind să aibă mai puțin interes în legătură cu aspectul fizic exterior, cu atât mai puțin interes pentru accesorii de dimensiune mare, spre deosebire de doamne, care votează de nenumărate ori pentru modele care oferă cât mai mult spațiu interior și se gândesc mai mult la aspectul lor exterior. Dar există un echilibru, deoarece producătorii se asigură că geanta laterală pentru bărbați este și practică și stilată în același timp. În colecția noastră poți alege dintre aceste alternative de calitate și atrăgătoare. După cum s-a menționat mai sus, de cele mai multe ori, versiunile mici sunt în centrul atenției. Acestea sunt modele atât de mici, încât, în afară de suportul de documente și portofel, există spațiu pentru cel mult un telefon. La nivel individual pot fi adăugate articole mai mici, cum ar fi cutii de țigări, brichete etc.

Dar, în general, vorbim de tipuri de mini-genti. Mai mult, nu putem raporta un salt deosebit de mare, în ceea ce privește dimensiunile genților, deoarece există doar diferențe minime. Care sunt caracteristicile pe care modelele din colecție le întruchipează fără excepție? Minimalism, practicitate și comfort. Designul practic, astfel încât fiecare obiect are locul lui și toate sunt la îndemână. Și nu în cele din urmă, aceste genți sunt rezistente și durabile. Aceasta include utilizarea materialelor de primă calitate, în culori perfecte pentru uzul zilnic. Pe baza celor de mai sus, negru și maro, precum și variante de model pământiu sunt cele mai populare culori. Ideea este că nuanța aleasă poate rezista provocărilor de utilizare care sunt adesea de natură fizică. Geanta laterală pentru bărbați are în mare parte un stil sportiv. Dar unele modele pot fi considerate și pentru ocazii speciale, grație eleganței lor.