Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Valize rigide

Valizele rigide au avantajele și dezavantajele lor. Avantajul este că bunurile noastre fragile sunt mai sigure în el, deoarece peretele lateral rigid le protejează, dar dezavantajul este că se pot sparge la aeroport dacă nu sunt tratate corespunzător. Cu toate acestea, materialele valizelor rigide de astăzi sunt flexibile, greu de rupt și durabile.

Urmărim în permanență standardele de dimensiune a cabinei companiilor aeriene, ca să poți găsi valiza care ți se potrivește cel mai bine.

În această categorie puteți găsi geamantane de diferite mărimi spre exemplu geamantan mic sau geamantane mari la un preț avantajos de trolere ieftine.

Vei găsi, de asemenea, geamantane de dimensiuni cabină permise companiilor aeriene low-cost.

Diagrama dimensiunilor valizelor de cabină permise poate fi vizualizată aici.

TRANSPORT GRATUIT PESTE 300 lei pentru geamantane

Sortare după:

O valiză cu perete rigid este cel mai bun însoțitor atunci când împachetarea lucrurilor personale este o provocare pentru tine. Logistica este ușoară întrucât spațiul este organizat foarte bine fără ca valiza să sufere vreo deteriorare a aspectului. Dacă călătorești în mod regulat, este important să te relaxezi cu privire la bagajul tău. Pentru a fi mulțumit, este esențial ca hainele și accesoriile tale să poată fi ordonate și transportate în mod corespunzător. Dacă alegi de obicei comfortul și viteza unui avion, unul din cele mai mari avantaje ale designului rigid este gradul ridicat de durabilitate și toleranță. Deoarece suprafața este rezistentă, influențele externe nu pot deteriora valorile personale ascunse în interior. Desigur, există o modalitate de a folosi valiza cu grijă, dar nu există nicio modalitate de a controla factorii transportului în avion.

Adică, există situații, circumstanțe asupra cărora nu ai nicio influență, dar care îți pot afecta bagajul. Oferta noastră te așteaptă cu o selecție largă, atât în ​​dimensiuni, cât și în culori, astfel încât îți poți îmbogăți viața cu o alternativă care este la modă, simpatică și care ți se potrivește. Designul robust are toate beneficiile de care ai nevoie. Este modern și inimitabil din punct de vedere practic. Dar mai există ceva la care tipul acesta de valiză este imbatabil: Prețul favorabil. Nu este nevoie de sacrificii financiare pentru a obține aceste valize. În schimbul unei cheltuieli minime, vei fi recompensat cu satisfacție maximă, datorită punctelor pozitive oferite de aceste modele: un grad ridicat de practicitate, o tendință modernă și rezistență.