Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies. Accept
Meniu

SILVIAROSA Geantă De Umăr /Rucsac 2în 1 Roz Piele Ecologică

Preţ:
170 lei
110 lei
Reducere: 35%
Model: SR-5723-PINK
Stoc: Lichidare de stoc

Dimensiuni:

Înălțime 33cm x lungime 41cm x lățime 16 cm

Culoare
 

Descriere

Geantă SILVIAROSA de dimensiune mare cu un interior care este compartimentat în două de un buzunar cu fermoar pe mijloc, pe una din lateralele interioare avem două buzunare deschise iar pe cealaltă laterală un buzunar de dimensiune medie cu fermoar.Exteriorul din față este cu două buzunare ambele cu fermoar, pee partea din spate la fel un buzunar cu fermoar.

Se poate purta ca geantă de umăr sau ca rucsac!

Silvia Rosa este un brend ce produce gențile din piele ecologică care sunt prelucrate în Italia și am ales să facă parte din oferta noastra deoarece atât materialele cât și finisajele sunt foarte bine lucrate , calitatea ei ireproșabilă va face ca atât actualii cât și potențiali clienți să adore aceast brend.  În România este un brend deja cunoscut și iubit de foarte mulți oameni .Foarte multe modele începând de la rucsac și până la geantă crossbody în culori foarte variate ce pot fii asortate la orice ținută și orice eveniment.Recomandăm acest brend celor ce știu să aprecieze calitatea și stilul modern.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.

Recenziile Trustindex - Product page