Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies. Accept
Meniu

SILVIA ROSA Rucsac/Geantă De Mână Și Crossbody Auriu Din Piele Ecologică

Preţ:
138 lei
Model: SR6903-L.GOLD
Stoc: În Curând Disponibil

Dimensiune: 26 x 25 x 12,5 cm

Curea reglabilă rucsac max. lungime: 90 cm

Culoare

Descriere

Geantă damă din piele ecologică marca Silvia Rosa, care se poate folosi ca rucsac, geanta de mână sau geantă de umăr in același timp! Are un buzunar cu fermoar mai mic și foarte spațios în față. Are două compartimente mari, iar al doilea compartiment  are un buzunar mic cu fermoar. Pe spate are un buzunar cu fermoar ,pe lateral în ambele părți câte un buzunar deschis

Silvia Rosa este un brand care produce gențile din piele ecologică care sunt prelucrate în Italia și am ales să facă parte din oferta noastra deoarece atât materialele cât și finisajele sunt foarte bine lucrate , calitatea ei ireproșabilă va face ca atât actualii cât și potențiali clienți să adore aceast brand.  În România este un brand deja cunoscut și iubit de foarte mulți oameni .Foarte multe modele începând de la rucsac și până la geantă crossbody în culori foarte variate ce pot fii asortate la orice ținută și orice eveniment.Recomandăm acest brand celor ce știu să aprecieze calitatea și stilul modern.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.

Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.

Recenziile Trustindex - Product page