Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Silvia Rosa Rucsac Piele Ecologică Neagră Dimensiune Mare

Preţ:
175 lei
139 lei
Livrare estimată 28 Mai 2024
Model: SR6828-BLACK
Stoc: Stoc epuizat

Mărime: 35 x 20,5 x 12 cm

Curea lungime maximă 90 cm

Culoare
 

Descriere

Un rucsac trendy monocolor care, datorită stilului minimalist se potrivește perfect cu oricare dintre seturile tale. Datorită dimensiunilor sale, e perfect nu numai la o petrecere, ci chiar și într-o aventură mai lungă, pe tot parcursul zilei. Dispune de un buzunar deschis lateral care poate conține o sticlă de jumătate de litru. Găsim două buzunare mici și unul mediu cu fermoar în partea din față. Sub capacul cu brevet magnetic avem compartimentul principal închis cu fermoar. În interior există 3 buzunărele, două deschise și unul cu fermoar. Spatele este decorat cu un buzunar cu fermoar suplimentar.

Silvia Rosa este un brand care produce gențile din piele ecologică care sunt prelucrate în Italia și am ales să facă parte din oferta noastra deoarece atât materialele cât și finisajele sunt foarte bine lucrate , calitatea ei ireproșabilă va face ca atât actualii cât și potențiali clienți să adore aceast brand.  În România este un brand deja cunoscut și iubit de foarte mulți oameni .Foarte multe modele începând de la rucsac și până la geantă crossbody în culori foarte variate ce pot fii asortate la orice ținută și orice eveniment.Recomandăm acest brand celor ce știu să aprecieze calitatea și stilul modern.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.

Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page