Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies. Accept
Meniu

Silvia Rosa Rucsac Mini Negru Din Piele Ecologică

Preţ:
118 lei
95 lei
Reducere: 19%
Model: XN-SR320-BLACK
Stoc: Lichidare de stoc

Dimensiune:

Înălțime:26cm

Lungime:19cm

Lățime: 11cm

Culoare
 

Descriere

Rucsac mini din piele ecologică cu două compartimente principale prevăzute cu fermoar, urmat de un buzunar de dimensiune mică la fel cu fermoar. Este un rucsac chic care este ideal pentru plimbări,party sau orice ocazie în care nu dorim să luam prea multe obiecte cu noi.

Silvia Rosa este un brand care produce gențile din piele ecologică care sunt prelucrate în Italia și am ales să facă parte din oferta noastra deoarece atât materialele cât și finisajele sunt foarte bine lucrate , calitatea ei ireproșabilă va face ca atât actualii cât și potențiali clienți să adore aceast brand.  În România este un brand deja cunoscut și iubit de foarte mulți oameni .Foarte multe modele începând de la rucsac și până la geantă crossbody în culori foarte variate ce pot fii asortate la orice ținută și orice eveniment.Recomandăm acest brand celor ce știu să aprecieze calitatea și stilul modern.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.

Recenziile Trustindex - Product page