Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Silvia Rosa Rucsac /Geantă De Mână Negru Din Piele Ecologică( 26x15x26)

Preţ:
185 lei
149 lei
Livrare estimată 31 Iulie 2024
Model: SR8130-BLACK
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiune:26x15x26 cm

Material : Piele ecologică

Lungime bretele de umăr: 94cm

Silvia Rosa este un brand care produce gențile din piele ecologică care sunt prelucrate în Italia și am ales să facă parte din oferta noastră deoarece atât materialele cât și finisajele sunt foarte bine lucrate , calitatea ei ireproșabilă va face ca atât actualii cât și potențiali clienți să adore acest brand. În România este un brand deja cunoscut și iubit de foarte mulți oameni .Foarte multe modele începând de la rucsac și până la geantă crossbody în culori foarte variate ce pot fii asortate la orice ținută și orice eveniment. Recomandăm acest brand celor ce știu să aprecieze calitatea și stilul modern. 

Culoare
 

Descriere

Rucsacul/geanta de mana din piele ecologica este o alegere elegantă și responsabilă pentru cei care apreciază frumusețea designului și preocuparea pentru mediu. Această piesă vestimentară combina funcționalitatea practică cu aspectul sofisticat al pielii ecologice, oferind o alternativă sustenabilă și la modă. Cu două compartimente , in unul din compartimente regăsim un buzunar cu fermoar de dimensiune mică iar în celălalt avem două buzunare deschise. Partea din față este cu un capac de închidere care este prevăzut cu accesoriu argintiu iar sub acesta regăsim un buzunar cu fermoar de dimensiune mică. Ambele laterale sunt prevăzute cu câte un buzunar în forma cilindrică, partea din spate la fel are un buzunar cu fermoar pentru obiecte de dimensiune mică, acest rucsac poate fi purtat si ca o geantă de umăr cu ajutorul mânerelor. Acest rucsac/geantă de mana din piele ecologică nu este doar un accesoriu de modă, ci și o declarație de conștiință ecologică, reflectând o alegere informată pentru cei care doresc să îmbrace eleganța într-un mod responsabil și durabil.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page