Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Silvia Rosa Geantă Roz Gold Crossbody Din Piele Ecologică

Preţ:
118 lei
101 lei
Model: XN-SR-5758-L.GOLD

Dimensiune:

Înălțime:30cm

Lungime:26cm

Curea de umăr lungime maxim :130cm

INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2024-04-03

Descriere

Geantă Crossbody din piele ecologică de dimensiune mică, cu un interior care este compartimentat în două de un buzunar cu fermoar pe mijloc, pe una din laterală regăsim un buzunar cu fermoar iar pe cealaltă parte un buzunar deschis. Exteriorul din față este accesorizat cu inserșie de lac ,iar partea din spate cu un buzunar de dimensiune medie ce se deschide cu un fermoar. Această geantă este ideală pentru o plimbare sau o ieșire în oraș,atunci când nu dorim să ducem prea multe obiecte .

Silvia Rosa este un brand care produce gențile din piele ecologică care sunt prelucrate în Italia și am ales să facă parte din oferta noastra deoarece atât materialele cât și finisajele sunt foarte bine lucrate , calitatea ei ireproșabilă va face ca atât actualii cât și potențiali clienți să adore aceast brand.  În România este un brand deja cunoscut și iubit de foarte mulți oameni .Foarte multe modele începând de la rucsac și până la geantă crossbody în culori foarte variate ce pot fii asortate la orice ținută și orice eveniment.Recomandăm acest brand celor ce știu să aprecieze calitatea și stilul modern.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page