Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Youtube video

Mapă 2în1 Husă Ipad Cafenie Bonluo Din Piele Naturală Dimensiune (30*23*3cm)

Preţ:
400 lei
320 lei
Livrare estimată 11 Septembrie 2024
Model: C-MT-3025-COFFEE
Stoc: în stoc

Dimensiune: 30*23*3cm

Material: Piele Naturală

Dimensiune Ipad: 9,7inch

Culoare
Cantitate:buc

Descriere

Mapă pentru iPad este realizată 100% din piele de vacă, care este robustă și durabilă. Îți protejează tableta de zgârieturi, șocuri, praf sau orice alte daune zilnice. Înaltă calitate îți oferă o impresie clasică atunci când este transportat .

Acest organizator  protejează tableta de zgârieturi, șocuri, praf sau orice alte daune zilnice.Buzunar pentru carduri, 4 sloturi pentru telefon, 4 suporturi pentru stilouri, 1 spațiu de depozitare pentru cabluri și 1 bloc de scris. Dispune de patru colțuri de frânghie elastică pentru a vă depozita iPad-ul sau documentele, ceea ce asigură siguranța și accesul convenabil .Coperta netedă și durabilă oferă protecție și oferă un loc robust pentru a scrie în timp ce sunteți în deplasare. Închiderea cu fermoar previne deteriorarea conținutului, în timp ce designul subțire se potrivește bine în valiză/rucsac sau servietă. Arătați încrezător și profesionist atunci când utilizați acestă mapă elegantă de afaceri la întâlniri, interviuri de angajare sau săli de clasă; un însoțitor excelent pentru o călătorie de afaceri. Mapă perfect de CV pentru o conferință, interviu, prezentare.Un cadou ideal pentru parteneri, prieteni, iubit sau iubită, clienți de afaceri, colegi de muncă. O alegere excelentă pentru absolvirea colegiului în căutarea primului loc de muncă. Acest organizator de portofoliu cu fermoar este cel mai bun cadou pentru bărbați și femei. Potrivit atât pentru stângaci, cât și pentru dreptaci. Cel mai bun produs pentru afaceri, birou, colegiu.De la pielea de vacă plină de lux, până la tracțiunea netedă a fermoarului, vă garantăm că vă veți simți mulțumit de decizia de cumpărare. Un must-have pentru profesioniștii ocupați care doresc să economisească timp de organizare și frustrarea de hârtii mototolite și dezordonate. Vă rugăm să depozitați într-un loc uscat atunci când nu sunt folosite și să-l curățați cu ulei de piele. 

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page