Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Jorita Portofel Damă Roșu Închis Din Piele Naturală Dimensiune Mare Calitate Premium (20*11*4cm)

Preţ:
220 lei
170 lei
Livrare estimată 24 Aprilie 2024
Model: XN-L829012-RED
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiune: 20x11x4 cm

Material : Piele Naturală

Bretea pentru Încheietură lungime : 20cm

Culoare
Roșu închis

Descriere

Portofelul lăcuit din piele naturală emană eleganță și rafinament într-un mod subtil și sofisticat. Fabricat cu atenție la detalii, acest portofel reprezintă o combinație perfectă între funcționalitate și estetică. Pielea naturală de înaltă calitate conferă accesoriului o textură netedă și o rezistență remarcabilă, iar finisajul lăcuit adaugă un plus de strălucire și lux. Designul portofelului este simplu și ergonomic, accentuând linii curate și contururi bine definite. Suprafața lăcuită aduce un element de eleganță, reflectând lumină într-un mod subtil, evidențiind calitatea și atenția la detalii.

Interiorul portofelului este organizat și practic, oferind spațiu generos pentru carduri, bancnote și monede. Compartimentele bine gândite permit organizarea eficientă a obiectelor personale, păstrând totodată un profil subțire. Detaliile interioare, precum cusăturile fine și compartimentul pentru monede cu fermoar, adaugă funcționalitate și durabilitate. Cu ajutorul bretelei atașabile se poate purta și pe încheietură fără a fi nevoiți sa cărăm cu noi toate obiectele neimportante.

Portofelul este protejat de RFID (Radio Frequency IDentification), care este o tehnologie de radiofrecvență utilizată pentru identificarea automată și comunicarea datelor, care este utilizată în cardurile bancare, cardurile de acces și cărțile de identitate. Portofelul are încorporată o folie de blocare RFID care previne furtul datelor tale stocate pe cip, astfel că cardurile bancare și cardurile de identificare introduse în portofel sunt în siguranță.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page