Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Hachi Valiză Aurie Rigidă Cu Roți Detașabile De Dimensiune Mare (71*47*29cm )

Preţ:
315 lei
213 lei
Livrare estimată 25 Iulie 2024
Model: HACHI-A05-GOLD-L
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiuni: 

Cu Roți:71*47*29cm

Fără Roți:63*47*29cm

Lungime Maximă Mâner: 31cm 

Ce dimensiune ar fi cea mai potrivită?
Culoare
Auriu

Descriere

Valiza cu pereți tari și roți detașabile reprezintă partenerul ideal pentru călătoriile tale. Cu un design ingenios, această valiză poate fi redusă în dimensiune cu ajutorul roților detașabile, facilitând astfel depozitarea și transportul în spații mai strâmte sau pe distanțe scurte.

Siguranța obiectelor tale este o prioritate, iar valiza este echipată cu închidere cu cifru personal, format din trei cifre. Codul implicit din fabrică este 000, dar acesta poate fi schimbat cu ușurință după preferințele tale, oferindu-ți controlul complet asupra securității bagajelor tale.

Manevrabilitatea este la fel de importantă, iar această valiză se adaptează nevoilor tale. Poți trage valiza atât pe două, cât și pe patru roți, iar mânerul reglabil în două trepte îți permite să o manevrezi confortabil, indiferent de înălțimea ta.

În interior, valiza este perfect organizată pentru a-ți păstra lucrurile în ordine. Compartimentul mare este divizat de un fermoar dublu, iar un buzunar din plasă adaugă practicitate. Curelele de fixare asigură că hainele rămân în aceeași poziție pe durata călătoriei, fără a se mișca sau a se zbârci. Cu această valiză, călătoriile tale vor fi mai ușoare și mai plăcute ca niciodată.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page