Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Geantă Crossbody Bonluo Maro Cu Model Din Imitație De Piele Dimensiunea 22*24*12.5cm

Preţ:
165 lei
129 lei
Livrare estimată 26 Iunie 2024
Model: C-C8999-COFFEE
Stoc: în stoc
Dimensiuni 22*24*12.5cm
Culoare
 
Cantitate:buc

Descriere

Geanta crossbody este un accesoriu versatil și elegant, ideal pentru utilizarea zilnică.Compartimentul principal este simplu, dar eficient, fiind alcătuit dintr-un buzunar deschis pentru acces rapid la obiectele esențiale și un buzunar închis pentru a păstra în siguranță articolele mai valoroase. Acest aranjament interior permite o organizare ușoară și accesibilă a tuturor lucrurilor necesare.

Pe lateralele compartimentului principal se găsesc două compartimente suplimentare, fiecare dotat cu o capsă magnetică pentru o închidere sigură și rapidă. Aceste compartimente laterale sunt ideale pentru a păstra obiecte la care dorești să ai acces rapid, cum ar fi telefonul mobil, cheile sau alte articole de dimensiuni mici.

Cu un design compact și funcțional, această geantă crossbody este perfectă pentru cei care apreciază atât stilul, cât și utilitatea. Fie că te afli într-o zi plină de activități sau într-o seară relaxantă în oraș, această geantă îți va completa ținuta și îți va oferi confortul necesar pentru a-ți păstra lucrurile organizate și la îndemână.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page