Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies. Accept
Meniu

Bonluo Servietă Maro Deschis Din Imitație De Piele De Dimensiunea 20*39*6cm

Preţ:
125 lei
99 lei
Reducere: 21%
Livrare estimată 13 Decembrie 2023
Model: CH-1109-KHAKI
Stoc: în stoc

Dimensiuni: 20*39*6cm

Dimensiune Maximă Laptop: 23*28 cm 

Prima imagine este culoarea reală a produsului, restul imaginilor sunt doar de referință.

Culoare
Cantitate:buc

Descriere

Servieta din imitație de piele este un accesoriu elegant și practic, perfect potrivită pentru a vă însoți în fiecare zi la locul de muncă sau în întâlnirile importante. Cu o atenție minuțioasă la detalii, această servieta oferă o soluție inteligentă pentru organizarea și transportul necesităților dumneavoastră zilnice.

Compartimentul principal al servietei este special conceput pentru a vă asigura protecția și accesibilitatea la laptopul dumneavoastră. Acest compartiment are un design bine gândit, oferind spațiu suficient pentru laptopul dumneavoastră, asigurându-vă că acesta este ținut în siguranță și protejat de zgârieturi. Pe o parte a compartimentului se găsește un buzunar mic cu fermoar, perfect pentru depozitarea unor obiecte mici și valoroase, precum chei, cărți de vizită sau accesorii personale.

Exteriorul servietei are un buzunar frontal, de asemenea prevăzut cu un fermoar, pentru a vă permite acces rapid la articolele pe care doriți să le aveți la îndemână, cum ar fi telefonul mobil, portofelul sau cărțile. În plus, geanta are un compartiment  pentru documente, care se închide cu un capac prevăzut cu o închidere cu capsa. Acest spațiu adițional vă ajută să păstrați documentele importante organizate și la îndemână.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.

Recenziile Trustindex - Product page