Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Bonluo Servietă Cu Spațiu Extensibil Compartiment Laptop 15,6 Inch Din Material Rezistent De Dimensiune Wizzair(40*30*15)

Preţ:
145 lei
115 lei
Livrare estimată 24 Mai 2024
Model: CH-6404-BLACK
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiune 30*40*12

Dimensiune extins: 30x40x16cm

Dimensiune Maximă Laptop 15,6 inch

Culoare
 

Descriere

Servieta cu spațiu pentru laptop este un accesoriu esențial pentru cei care călătoresc frecvent cu avionul. Dimensiunea sa este concepută special pentru a se potrivi cu dimensiunea maximă a bagajului de mână de pe compania aeriană Wizzair. Materialul rezistent din care este confecționată servietă oferă protecție pentru laptop și alte obiecte fragile pe care le-ați putea transporta cu dumneavoastră în timpul călătoriei. Compartimentul principal al servietei este suficient de mare pentru a conține un laptop de până la 15,6 inci, iar buzunarele interioare și exterioare oferă suficient spațiu pentru alte accesorii și documente de călătorie.

Un alt avantaj important al acestei serviete este sistemul de atașare la troler, care permite să o fixați cu ușurință pe mânerul trolerului, astfel încât să aveți mâinile libere și să puteți transporta în siguranță bagajul de mână și laptopul.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page