Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Youtube video

Bonluo Rucsac Stil Valiză Gri Dimensiune Wizz-air( 40X30x20) Multifuncțional

Preţ:
250 lei
199 lei
Model: CH-5162-GREY

Dimensiune:40x30x20

Greutate : 1kg

Prima imagine este culoarea reală a produsului, restul imaginilor sunt doar de referință.

Ce dimensiune ar fi cea mai potrivită?
INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2024-07-03

Descriere

Acest produs este marcă proprie Bonluo, calitatea sa este mult superioară față de produsele similare aflate pe piață, răspundem si garantăm calitatea și producția sa.

Rucsac /valiză 2 în 1 Calitate premium cu două compartimente principale, în primul compartiment avem pe capacul de deschidere 2 buzunare deschise și unul din plasă cu fermoar tot în acest compartiment avem un buzunar cu fermoar de dimensiune mai mare urmat de un cablu USB ,acest compartiment se deschide cu un fermoar. Apoi al doilea compartiment este unul singular fără buzunare cu un spătar burtetat care permite aerisirea spatelui , pentru a beneficia de un comfort sporit.   Mai apoi avem un buzunar din material termo de dimesiune mare cu deschidere prevăzută cu fermoar.Parte exteriorară din față are un buzunar de dimensiune medie care se deschide cu un fermoar, mai sus un buzunar pe vertical la fel cu fermoar.Partea inferioară mai deschide un buzunar cu fermoar la care intreriorul conduce în primul compartiment . Spătarul este unul bine căptușit din burete astfel în cât spatele să fie mereu aerisit și în maxim comfort. Unul din lateralele exterioare conține și un buzunar în formă cilindrică . Materialul este unul impermeabil nu va trebui să vă faceți griji că hainele sau obiectele dumneavoastră vor avea de suferit din cauza vremii care poate fi uneori foarte capricioasă. Siguranța este asigurată în mai multe puncte de cu cleme din plastic care vor asigura o dublă închidere.Spătarul mai este asigurat și cu o bandă cu ajutorul acesteia o putem atașa ușor chiar și la un troler . 

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page