Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies. Accept
Meniu

Youtube video

Bonluo Rucsac Stil Valiză Albastru Deschis Dimensiune Wizz-air( 40X30x20) Multifuncțional

Preţ:
250 lei
199 lei
Reducere: 20%
Livrare estimată 13 Decembrie 2023
Model: CH-5162-L.BLUE
Stoc: în stoc

Dimensiune:40x30x20

Greutate : 1kg

Prima imagine este întodeauna culoarea reală a produsului , restul imaginilor sunt doar de referință.

Ce dimensiune ar fi cea mai potrivită?
Culoare
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să le mai adăugați în coş!
BONLUO Set 10 Recipiente Pentru Călătorie Verzi/Transparente BONLUO Set 10 Recipiente Pentru Călătorie Verzi/Transparente
60 lei 45 lei
Cantitate:buc

Descriere

Rucsac /valiză 2 în 1 Calitate premium cu două compartimente principale, în primul compartiment avem pe capacul de deschidere 2 buzunare deschise și unul din plasă cu fermoar tot în acest compartiment avem un buzunar cu fermoar de dimensiune mai mare urmat de un cablu USB ,acest compartiment se deschide cu un fermoar. Apoi al doilea compartiment este unul singular fără buzunare cu un spătar burtetat care permite aerisirea spatelui , pentru a beneficia de un confort sporit. Mai apoi avem un buzunar din material termo de dimensiune mare cu deschidere prevăzută cu fermoar .Parte exterioară din față are un buzunar de dimensiune medie care se deschide cu un fermoar, mai sus un buzunar pe vertical la fel cu fermoar. Partea inferioară mai deschide un buzunar cu fermoar la care interiorul conduce în primul compartiment . Spătarul este unul bine căptușit din burete astfel în cât spatele să fie mereu aerisit și în maxim confort. Unul din lateralele exterioare conține și un buzunar în formă cilindrică . Materialul este unul impermeabil nu va trebui să vă faceți griji că hainele sau obiectele dumneavoastră vor avea de suferit din cauza vremii care poate fi uneori foarte capricioasă. Siguranța este asigurată în mai multe puncte de cu cleme din plastic care vor asigura o dublă închidere. Spătarul mai este asigurat și cu o bandă cu ajutorul acesteia o putem atașa ușor chiar și la un troler . 

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.

Recenziile Trustindex - Product page