Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Youtube video

Bonluo Rucsac Negru Multifuncțional Pentru Drumeții Dimensiune (50x33x25)

Preţ:
215 lei
169 lei
Livrare estimată 27 Mai 2024
Model: CH-A105-BLACK
Stoc: în stoc

Dimensiune:50x33x25cm

Prima imagine este întotdeauna culoarea reală a produsului, restul imaginilor sunt doar de referință.

Culoare
 
Cantitate:buc

Descriere

Un rucsac multifuncțional pentru drumeții este o alegere excelentă pentru cei care doresc să exploreze munții sau să se plimbe prin păduri. Acest tip de rucsac este proiectat pentru a fi confortabil și funcțional, oferind un spațiu generos pentru echipamentul și proviziile necesare pentru o zi întreagă de drumeție. Cu două compartimente principale, în primul compartiment avem două buzunare din plasă unu se deschide cu un fermoar, urmat de un buzunar deschis de dimensiune mare care este prevăzut cu un elastic. Al doilea compartiment conține 3 buzunare de dimensiuni mai mici. Exteriorul din față are un buzunar cu fermoar de dimensiune mare și un buzunar de dimensiune medie, partea exterioară din spate are un buzunar mare care se deschide cu scai.

Acest rucsac are, de asemenea, curele de umăr și curele de talie ajustabile pentru a se potrivi mai bine cu corpul utilizatorului și pentru a distribui greutatea în mod uniform. Chingile de compresie pot fi utilizate pentru a strânge rucsacul și pentru a împiedica lucrurile să se miște în interior, asigurând astfel o călătorie stabilă. În concluzie, un rucsac pentru drumeții este o alegere excelentă pentru cei care doresc să petreacă o zi în natură, oferind confort, durabilitate și funcționalitate pentru a face experiența de drumeție cât mai plăcută și sigură posibil.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page