Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Youtube video

Bonluo Ghiozdan Pe Trei Roți Albastru Cu Model Colorat Cu Suport Detașabil Dimensiune 46*30*21cm

Preţ:
275 lei
219 lei
Livrare estimată 25 Iunie 2024
Model: CH-2024-3-BLUE-BLACK
Stoc: Stoc epuizat

Ghiozdan : 46*30*21cm

Suport : 90*27*12 cm 

Deschidere Mâner În Două Trepte 

Înălțime  Prima Treaptă : 68 cm 

A Doua Treaptă : 90 cm

Prima imagine este întotdeauna culoarea reală a produsului, restul imaginilor sunt doar de referință.

Culoare
 

Descriere

Ghiozdanul cu suport detașabil pe roți din material impermeabil este un accesoriu practic și durabil, perfect pentru a-ți îndeplini toate nevoile zilnice într-un mod eficient și confortabil.

Fabricat dintr-un material impermeabil de înaltă calitate, acest ghiozdan asigură protecție excelentă împotriva ploii și umezelii, menținând conținutul uscat și în siguranță în toate condițiile meteorologice. Indiferent că te afli în drum spre școală, în timpul călătoriilor sau în alte activități în aer liber, acest ghiozdan te va ajuta să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat. Partea inferioară este echipată cu o pereche de câte trei roți rezistente, care permit rularea ușoară și fără efort a bagajelor și urcarea bagajului cu ușurință pe scări.

Un aspect remarcabil al acestui ghiozdan este suportul detașabil pe roți, care permite rularea ușoară și fără efort a bagajelor. Cu ajutorul roților durabile și a mânerului telescopic, poți călători cu ușurință pe distanțe mai mari, fără a resimți disconfortul greutății ghiozdanului pe umeri. Designul inteligent al ghiozdanului include multiple compartimente și buzunare, astfel încât să-ți organizezi și să-ți păstrezi lucrurile în ordine. Poți depozita cărți, caiete, laptopuri, tablete, telefonul mobil și alte obiecte personale în mod sigur și accesibil.

Bretelele reglabile permit o adaptare confortabilă pe umeri atunci când alegi să-l porți în spate, oferind un suport adecvat reducând tensiunea asupra mușchilor. Astfel, poți opta între utilizarea roților sau purtarea ghiozdanului în funcție de preferințele și nevoile tale specifice.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page