Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Bonluo Geantă De Umăr Maro Din Piele Naturală De Dimensiunea 30*34*13 cm

Preţ:
320 lei
255 lei
Livrare estimată 27 Mai 2024
Model: CH-6110-BROWN
Stoc: Stoc epuizat
Dimensiuni 30*34*13 cm 
Culoare
 

Descriere

Geanta de umăr din piele naturală reprezintă o alegere rafinată și practică pentru persoanele care doresc să îmbine eleganța cu funcționalitatea. Cu un design simplu și clasic, această geantă impresionează prin detaliile sale bine gândite și calitatea materialelor folosite.

Exteriorul genții este confecționat dintr-o piele naturală de înaltă calitate, care nu doar adaugă un aspect sofisticat, dar și asigură durabilitatea în timp. Acest material nobil captează atenția prin textura sa fină și nuanța caldă, sporind farmecul genții.

Compartimentul principal  este organizat în mod inteligent, împărțit în două de către un buzunar central prevăzut cu fermoar. Această configurație ingenioasă permite o organizare eficientă a obiectelor personale, facilitând accesul rapid la acestea. Un detaliu util este reprezentat de buzunarul deschis amplasat pe o parte, care permite depozitarea comodă a elementelor la care doriți să aveți acces rapid, precum telefonul mobil sau cheile. Pe cealaltă parte a compartimentului central, veți găsi un buzunar cu fermoar, oferind un spațiu sigur și protejat pentru obiectele mai prețioase sau de valoare.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page