Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Arctic Hunter Rucsac Negru Multifucțional 2în1 Business Și Călătorii, Cu Parte Detașabilă, Dimensiunea 45*30*20 cm

Preţ:
419 lei
299 lei
Livrare estimată 24 Octombrie 2024
Model: CH-B00382-BLACK
Stoc: Stoc epuizat

DimensiunI : 45*30*20 cm

Material: poliester

Volum : 6L

Greutate : 1,4 kg

Ce dimensiune ar fi cea mai potrivită?
Culoare

Descriere

Daca sunteti o persoana care calatoreste des, pentru intalniri de afaceri, in interes de serviciu sau in vacante scurte, veti gasi in acest rucsac un bun partener de drum. Este un rucsac ideal pentru calatoriile de afaceri, fiind compus din doua comparimente detasabile care pot fi utliizate individual, unul ca geanta pentru laptop, tableta si accesorii iar altul ca rucsac pentru articolele pentru uz personal. Astfel, la intalnirile de afaceri veti putea utiliza geanta pentru laptop iar rucsacul cu articolele personale il veti lasa la hotel.

Multifunctional: Prezinta doua compartimente centrale, ce pot fi detasate.

In compartimentul din partea frontala, care poate fi utilizat ca geanta pentru laptop, veti regasi in partea anterioara mai multe buzunare: doua deschise pentru portofel, pentru baterie externa, etui, etc, unul din plasa inchis cu fermoar cat si suporturi elastice pentru pixuri si stilouri iar in partea din spate doua buzunare deschise pentru laptop si tableta asigurate cu benzi elastice. Geanta are in partea din fata un buzunar inchis cu fermoar pentru acces facil in interiorul caruia veti regasi alte buzunare deschise iar in laterala prezinta un orificiu util pentru inserarea cablului castilor audio.

In compartimentul din partea posterioara, care poate fi utilizat individual ca rucsac, in partea frontala prezinta o punga cu agatatoare, pentru depozitarea articolelor pentru igiena personala- pasta si periuta de dinti, gel de dus, parfum, etc care poate fi detasata si utilizata in toaleta iar in partea din spate prezinta un spatiu generos pentru haine, casti audio si alte obiecte mai voluminoase si benzi elastice cu catarame utile pentru fixarea articolelor de imbracaminte. Rucsacul mai este dotat cu un buzunar frontal cu fermoar pentru acces facil, in care sunt prezente doua buzuare deschise din plasa. Pe partile laterale rucsacul are un buzunar cu fermoar extensibil pentru recipiente sau umbrela si un port USB extern cu cablu de incarcare incorporat ( nu include o baterie, aveti nevoie de un acumulator extern pentru a va incarca telefonul). Baretele rucsacului prezinta doua buzunare pentru carduri si detalii reflectorizante.

Ambele compartimente pot fi deschise la 180 grade pentru a avea acces facil la obiectele din interior.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page