Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Bonluo Rucsac/Geantă Crossbody Gri Unisex Foarte Rezistent Dimensiuni 33*29*11cm

Preţ:
145 lei
115 lei
Livrare estimată 11 Septembrie 2024
Model: C-MG-8596-1-GREY
Stoc: în stoc

Dimensiuni 33*29*11cm

Prima imagine este întodeauna culoarea reală a produsului, restul imaginilor sunt de referință.

Culoare
 
Cantitate:buc

Descriere

Această geantă este construită dintr-un material extrem de rezistent, conceput pentru a face față uzurii zilnice și pentru a-ți proteja obiectele valoroase. Cu o organizare inteligentă, este un partener de încredere pentru oricare dintre activitățile tale.

Compartimentul principal al geții este extrem de spațios și este împărțit în mai multe zone pentru a-ți ajuta să-ți păstrezi lucrurile bine organizate. Acesta include un buzunar mic cu fermoar pentru obiectele mici și prețioase, un spațiu deschis pentru obiectele mai mari, precum cărți sau notebook-uri, și alte două buzunare deschise pentru a-ți ține lucrurile la îndemână.

Compartimentul secundar este simplu, fără buzunare, dar este ușor accesibil, fiind situat sub capacul cu închidere magnetică. Aici poți păstra articole pe care dorești să le ai la îndemână sau să le pui rapid în geantă.Pe partea exterioară a capacului de închidere, vei găsi un buzunar cu fermoar vertical, ideal pentru obiectele pe care vrei să le ai la îndemână și să le găsești rapid.

Geanta este extrem de versatilă, deoarece curelele de umăr se pot uni cu ajutorul unui fermoar. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a o transforma ușor într-o geantă crossbody, astfel încât să poți alege stilul care ți se potrivește cel mai bine în funcție de situație.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, așadar dimensiunile pot fi diferite cu puțin (max.+/-1-2 cm). În funcție de setările ecranului, culorile produsului poate diferi ușor de culorile pe care le vedeți pe monitor.

 

Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page