Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Bonluo Rucsac Negru Din Material Impermeabil Foarte Rezistent Dimensiuni 46*32*16cm

Preţ:
136 lei
109 lei
Livrare estimată 11 Septembrie 2024
Model: C-BDXZ-8632-BLACK
Stoc: în stoc

 Dimensiuni 46*32*16cm

Prima imagine este întotdeauna culoarea reală a produsului, restul imaginilor sunt doar de referință.

Culoare
 
Cantitate:buc

Descriere

Rucsac modern, ideal pentru călătorii și zilele aglomerate în oraș, cu multiple caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru utilizatorii activi. Materialul impermeabil îl face rezistent la intemperii, astfel încât să puteți călători în siguranță, indiferent de condițiile meteo. Designul ergonomic al rucsacului asigură confort maxim, cu perne moi și spate respirabil care ajută la distribuirea greutății și la menținerea temperaturii corpului. Spațiul interior este suficient de mare pentru a putea transporta toate lucrurile necesare în timpul călătoriilor, iar buzunarele și compartimentele speciale vă ajută să vă organizați eficient lucrurile. Compartimentul principal este format dintr-un spațiu special pentru laptop și un buzunar cu plasă cu închidere cu fermoar. Compartimentul secundar este format din multiple buzunare mici pentru obiectele esențiale. Pe partea exterioară se pot găsi 3 buzunare de mărime mică, în care se pot plasa documentele, cheile , telefonul, sau alte obiecte importante, în acest fel acestea fiind la îndemână.

Un aspect unic al acestui rucsac este atașamentul la troler, care face transportul mai ușor și mai convenabil atunci când călătoriți cu bagajele. De asemenea, rucsacul are un port USB încorporat, ceea ce vă permite să vă încărcați telefonul sau tableta în timp ce sunteți în mișcare.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page