Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Youtube video

Troler Mare Ormi Rosegold De Calitate Premium Exterm De Rezistent La Șocuri Dimensiunea 74*47*29cm

Preţ:
440 lei
350 lei
Livrare estimată 11 Septembrie 2024
Model: ORMI-S1228-ROSEGOLD-L
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiuni : 74*47*29cm

Înălțime Maximă Mâner: 36 cm 

Material : 100% Policarbonat

Produsul este înfoliat pentru protecție, se dezlipește ușor, folia este foarte transparentă deci e nevoie de atenție maximă pentru a o observa. Dupa ce dezlipim folia materialul valizei este foarte rezistent la zgârieturi.

Ce dimensiune ar fi cea mai potrivită?
Culoare

Descriere

Descoperă trolerul premium, partenerul perfect pentru călătoriile tale! Fabricat din policarbonat de înaltă calitate, acest troler nu doar că impresionează prin durabilitate, dar este și imposibil de spart, oferind protecție maximă lucrurilor tale. Materialul tare și foarte ușor asigură o manipulare ușoară și un transport fără efort, în timp ce impermeabilitatea trolerului te scapă de grija condițiilor meteorologice nefavorabile.

Echipat cu roți rezistente și silențioase, care se rotesc la 360 de grade, trolerul permite o manevrare ușoară în orice direcție, fie că te afli pe suprafețe netede sau denivelate. Mânerul său extrem de rezistent este proiectat pentru a suporta chiar și cele mai grele încărcături, fără a compromite confortul utilizatorului.

Interiorul trolerului este realizat din materiale foarte rezistente, gândite să protejeze și să organizeze eficient conținutul. Pe o parte, vei găsi curele pentru fixarea hainelor, menținându-le ordonate și sigure pe durata călătoriei. Pe cealaltă parte, trolerul dispune de un buzunar mare și un buzunar mai mic cu plasă, perfect pentru accesoriile și obiectele tale esențiale.

Pentru siguranța bunurilor tale, trolerul este prevăzut cu un cifru TSA setat din fabrică la codul 000, permițându-ți să-ți setezi propriul cod personalizat.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page