Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Youtube video

Set Rucsac Bonluo Negru/Albastru Cu Spațiu USB Din Material Impermeabil (3 BUC)

Preţ:
125 lei
99 lei
Livrare estimată 26 Iunie 2024
Model: CH-9931-BLUE
Stoc: în stoc

Dimensiuni : 

Rucsac : 50*32*20cm 

Geantă Crossbody : 24*20*5 cm

Mini Penar: 11*19*4cm

Culoare
Cantitate:buc

Descriere

Rucsacul de dimensiune mare: Este ideal pentru cei care au nevoie de spațiu generos pentru obiectele personale. Compartimentul principal, foarte spațios, poate acomoda cu ușurință cărți, haine, laptopuri sau orice altceva ai nevoie să transporți. Al doilea compartiment este simplu, perfect pentru organizarea accesoriilor sau documentelor. Pe partea exterioară, rucsacul dispune de un buzunar cu fermoar, oferind acces rapid la obiectele esențiale, precum chei sau telefon. În plus, rucsacul este echipat cu un spațiu USB, facilitând încărcarea dispozitivelor electronice în mișcare.

Geanta crossbody: Aceasta este perfectă pentru momentele în care nu ai nevoie de spațiul generos al rucsacului. Geanta are un compartiment simplu, ideal pentru obiectele de zi cu zi, cum ar fi portofelul, telefonul și alte accesorii mici. Pe exterior, se află un buzunar cu fermoar, asigurând acces rapid și sigur la lucrurile de care ai nevoie cel mai des.

Mini penar: Completând setul, mini penarul este perfect pentru a-ți organiza pixurile, creioanele și alte articole de papetărie. Compact și practic, acesta poate fi ușor depozitat fie în rucsac, fie în geanta crossbody, asigurându-te că ai întotdeauna la îndemână instrumentele necesare pentru a-ți desfășura activitățile zilnice.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page