Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Set Rucsac Bonluo Negru Cu Figurină Fosforescentă Cu Spațiu USB, Dimensiunea 45*29*15cm (3 Buc)

Preţ:
170 lei
135 lei
Livrare estimată 26 Iunie 2024
Model: CH-91111-BLACK
Stoc: în stoc

Dimensiuni : 

Rucsac : 45*29*15cm

Geantă Crossbody : 22*20*7 cm 

Mini Penar : 11*19 cm 

Culoare
 
Cantitate:buc

Descriere

Acest rucsac spațios și bine compartimentat este perfect pentru a-ți organiza eficient lucrurile zilnice. Compartimentul principal al rucsacului oferă un spațiu generos pentru diverse obiecte personale, inclusiv un compartiment special pentru laptop. În interiorul compartimentului principal se află și două buzunare mici deschise, ideale pentru a depozita lucruri mai mici precum chei, telefon sau alte accesorii.

Pe partea exterioară a rucsacului, în față, vei găsi alte două buzunare de dimensiuni diferite, perfecte pentru acces rapid la obiectele de care ai nevoie cel mai des. Pentru un plus de confort și funcționalitate, rucsacul este dotat cu un spațiu USB, ideal pentru încărcarea dispozitivelor tale electronice.

Setul include și o geantă crossbody practică. Interiorul acestei genți este organizat cu două buzunare mici deschise, perfecte pentru telefon, portofel sau alte obiecte esențiale. Pe exterior, geanta are un buzunar cu fermoar, oferind un spațiu sigur și ușor accesibil pentru lucrurile tale.

Pentru a completa setul, acesta include și un mini penar, perfect pentru depozitarea obiectelor mici precum pixuri, chei sau alte accesorii de mici dimensiuni. Penarul este compact și ușor de transportat, ideal pentru a păstra toate lucrurile mărunte într-un loc sigur.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page