Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

BONLUO Rucsac Pentru Laptop Negru Dimensiune Wizz-air Cu Cablu USB Multifuncțional (40x30x20)

Preţ:
165 lei
129 lei
Model: ORMI-D101-BLACK

Dimensiune: 40x30x20

Prima imagine este culoare reală a produsului ,restul imaginilor sunt doar de referință.

INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2024-04-07

Descriere

Rucsac pentru laptop de dimensiune 40x30x20 ideal pentru școala, la munca si desigur având o dimensiune acceptată si de wizz air este perfect și pentru călătorii. Este realizat din material robust și foarte puternic , astfel încât rezistă sifonării cauzate de viata de zi cu zii. Acest rucsac are multiple buzunare , ceea ce îl face foarte ușor de depozitat și de organizat. Există un compartiment separat pentru laptop, astfel în cat să-ți poti transporta laptopuș separat și să îl scoți cu ușurintă în orice moment. Caracteristica speciala a genti este ca are o priză USB separată. În acest fel,dacă doriți să vă incarcati telefonul, puneți o baterie externă în rucsac , treceți cablul prin deschidere și puteti încarca telefonul făra a mai tine bateria externă in mână.

Această soluție poate fi extrem de practică atunci când vizitați obiectivele turistice înt-o excursie . Putem lua rucsacul cu noi chiar în călătoriile cu avionul pentru ca dimensiunea sa de 40x30x20 se încadreaza perfect în dimensiunea baja de mana, impuse de compania wizzair.Rucsacul este disponibil în două culorii. Acest ghiozdan este o piesă multifuncționala deoarece se potriveste la orice ocazie și orice călătorie, iar prețul este unul imbatabil.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page