Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies. Accept
Meniu

Prestige Geantă De Umăr/Mână Neagră Din Piele Ecologică Calitate Premium

Preţ:
335 lei
265 lei
Reducere: 21%
Model: PR-M242-BLACK
Stoc: în stoc

Dimensiune:

Înălțime:30cm

Lungime: 33cm

Lățime:13cm

Culoare
 
Cantitate:buc

Descriere

Prestige geantă de mână de umăr din piele ecologică de dimensiune mare calitate premium , cu un compartiment mare principal care conține un buzunar de dimensiune mică deschis și un buzunar de dimensiune medie cu fermoar. Exteriorul este unul elegant din piele delicată la atingere , iar pe spatele exterior spate mai regăsim un buzunar cu fermoar. Închiderea este foarmată dintr-un fermoar și o bretea cu o clemă aurie ce se îmbină.

Geantă din piele ecologică marca Prestige este produsă și prelucrată în Ungaria , geantă de o calitate deosebit de finisată și impecabil prelucrată,acest aspect se simte și în greutatea genți care de altfel este una foarte ușoară , cu un material foarte delicat la atingere ,cu un designe modern , elegant și cu o paletetă de culorii foarte variată. Alege un stil cu adevărat elegant pentru ca ținutele tale să iasă în evidență cu un accesoriu cu adevărat valoros.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.

Recenziile Trustindex - Product page