Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Jorita Portofel Damă Roșu Închis Model Fluturii Dimensiune Mare Din Piele Naturală Cu Multiple Compartimente Calitate Superioară (19*9*4cm)

Preţ:
220 lei
170 lei
Livrare estimată 28 Mai 2024
Model: XN-L819001-RED
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiune:19x9x4cm
Material : Piele naturală 

Culoare
Roșu închis

Descriere

Piele naturală la interior, lăcuita la exterior si decorata cu model  fluturii elegant portofel mare de dama. Buzunarele destinate depozitării bancnotelor și obiectelor mici sunt amplasate într-un compartiment separat pentru brevete, față de cele 11 suporturi pentru carduri și ID. Designul portofelului este simplu și ergonomic, accentuând linii curate și contururi bine definite. Suprafața lăcuită aduce un element de eleganță, reflectând lumină într-un mod subtil, evidențiind calitatea și atenția la detalii. 

Portofelul este protejat de RFID (Radio Frequency IDentification), care este o tehnologie de radiofrecvență utilizată pentru identificarea automată și comunicarea datelor, care este utilizată în cardurile bancare, cardurile de acces și cărțile de identitate. Portofelul are încorporată o folie de blocare RFID care previne furtul datelor tale stocate pe cip, astfel că cardurile bancare și cardurile de identificare introduse în portofel sunt în siguranță.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page