Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Geantă De Umăr Bej/Maro Din Imitație De Piele

Preţ:
107 lei
85 lei
Livrare estimată 31 Iulie 2024
Model: XTD-BB15169-BEIGE
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiuni : 

27*33*13 cm 

Culoare
 

Descriere

Geanta de umăr pentru damă cu două compartimente principale este un accesoriu practic și elegant, creat pentru a-ți facilita organizarea și a-ți adăuga un plus de stil în fiecare ținută. Cu un design sofisticat și atent lucrat, această geantă se remarcă prin atenția la detalii și funcționalitatea sa bine gândită.

Primul compartiment principal al genții oferă un spațiu generos pentru a-ți stoca toate obiectele de zi cu zi, cum ar fi portofelul, telefonul, cheile și alte accesorii indispensabile. Acest compartiment este echipat cu un buzunar interior cu fermoar, care asigură securitatea și accesibilitatea obiectelor mai mici și prețioase pe care le deții. Astfel, nu va trebui să îți faci griji cu privire la pierderea sau amestecarea acestora în interiorul genții.

Cel de-al doilea compartiment principal al genții este conceput pentru a-ți permite să-ți organizezi eficient lucrurile. Aici vei găsi două buzunare deschise de dimensiuni mici, perfecte pentru a-ți depozita obiectele mai mici, precum creioanele, glossul de buze sau un carnet de notițe. Aceste buzunare deschise îți oferă acces rapid la aceste obiecte, fără a fi nevoie să cauți prin întregul compartiment.

Exteriorul genții de umăr este deopotrivă funcțional și estetic plăcut. Partea frontală a genții este accesorizată cu două buzunare cu fermoar de dimensiuni diferite, care adaugă un element de design modern și oferă spații suplimentare de depozitare. Aceste buzunare exterioare sunt ideale pentru a-ți păstra în siguranță lucrurile pe care vrei să le ai la îndemână rapidă, cum ar fi o cartelă de transport, biletele de metrou sau cheile de la mașină.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page