Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Youtube video

Geantă De Laptop Neagră Bonluo Cu Buzunare Multiple Atașare La Troler Dimensiune Mare Din Material Impermeabil (29*40*11,5cm)

Preţ:
200 lei
160 lei
Livrare estimată 26 Iunie 2024
Model: CH-2726-BLACK
Stoc: în stoc

Dimenisune: 29x40x11,5cm

Material impermeabil

Bretea de umăr lungime reglabila maxim:126 cm

Dimensiune spatiu pentru laptop: 15 inch

Culoare
 
Cantitate:buc

Descriere

Geantă de laptop din material impermeabil cu două compartimente principale prevăzute cu fermoar, in unul din compartimente avem două buzunare deschise si două spații pentru pixuri. În al doilea compartiment avem spațiul destinat laptopului acesta se deschide cu un scai. Fabricată dintr-un material durabil și rezistent la apă, geanta protejează laptopul și accesoriile împotriva ploii și stropilor accidentali. Pe partea din spate avem breteaua cu ajutorul careia geanta poate fi atasata si la troler.

 Curea de Umăr Reglabilă și Detasabilă: Oferă confort și versatilitate în purtare, permițându-ți să alegi între purtarea pe umăr sau în mână

Design Elegant și Profesional: Geanta are un aspect modern, potrivit atât pentru mediul de afaceri cât și pentru uzul zilnic. Această geantă de laptop nu este doar un accesoriu practic, ci și un element de stil care completează orice ținută. Cu un design inteligent și material de calitate, este alegerea ideală pentru cei care doresc să îmbine funcționalitatea cu eleganța.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page