Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Geantă Crossbody Negru Cu Model Trandafiri Din Imitație De Piele De Dimensiunea 15*25*10cm

Preţ:
119 lei
95 lei
Livrare estimată 24 Octombrie 2024
Model: CH-SJ-5518-FLOWER
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiuni 15*25*10cm

Lungime bretea scurtă : 50 cm 

Lungime bretea lungă : 120 cm 

Culoare
Negru/ Roșu

Descriere

Geanta crossbody de dimensiune medie este accesoriul perfect pentru orice ocazie, combinând stilul cu funcționalitatea. Aceasta vine echipată cu două bretele atașabile, oferindu-vă flexibilitatea de a o purta atât pe umăr, cu breteaua scurtă, cât și pe corp, cu breteaua lungă, pentru un plus de confort și versatilitate.

Interiorul genții este inteligent compartimentat, fiind împărțit în două secțiuni de către un buzunar central cu fermoar, ideal pentru organizarea eficientă a obiectelor personale. Pe lateralele interioare se găsesc două buzunare suplimentare: unul deschis, perfect pentru acces rapid la telefon sau chei, și unul cu fermoar, oferind securitate sporită pentru obiectele de valoare.

Exteriorul genții este la fel de practic și bine gândit, cu două buzunare cu fermoar pentru acces ușor la lucrurile esențiale: un buzunar frontal și un buzunar pe spate. Acestea sunt ideale pentru depozitarea obiectelor pe care trebuie să le aveți mereu la îndemână, fără a deschide compartimentul principal al genții.

Această geantă crossbody de dimensiune medie este combinația perfectă de stil, comoditate și funcționalitate, fiind alegerea ideală pentru o viață activă și organizată.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page