Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Youtube video

Geantă Cosmetice Bonluo Albastru Deschis Pentru Călătorii Dimensiuni 25*23*11cm

Preţ:
75 lei
60 lei
Model: CH-2233-L.BLUE

Dimensiuni: 25*23*11cm

Material: Impermeabil

INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2024-05-23

Descriere

Organizatorul pentru cosmetice perfect pentru călătorii, confecționat din poliester durabil și ușor, este soluția ideală pentru a păstra toate produsele de înfrumusețare bine organizate și la îndemână. Compartimentul principal se închide cu un capac dotat cu fermoar robust, asigurând protecția și siguranța obiectelor din interior. În interior, găsiți trei buzunare mici cu fermoar, perfecte pentru depozitarea obiectelor mici precum bijuterii, farduri sau alte accesorii esențiale. De asemenea, există cinci buzunare deschise care oferă spațiu suplimentar pentru articole de diferite dimensiuni.

Lateralele genții sunt echipate cu fermoare care, odată deschise, dezvăluie compartimente suplimentare special concepute pentru depozitarea pensulelor sau a altor obiecte mici și subțiri. Aceste compartimente sunt ideale pentru a menține toate uneltele necesare într-un loc sigur și accesibil, prevenind pierderea sau deteriorarea acestora în timpul transportului. Designul compact și inteligent al organizatorului îl face ușor de împachetat și transportat, oferind totodată suficient spațiu pentru a păstra toate produsele de înfrumusețare bine organizate și la îndemână oriunde ați merge.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page