Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Geantă Albastră Atașabilă La Troler (38X32X17)Cm

Preţ:
100 lei
79 lei
Livrare estimată 25 Iulie 2024
Model: ORMI-97-BLUE-L
Stoc: În Curând Disponibil

dimensiune : 38X32X17Cm

material: poliester

interior: poliester

Culoare
 

Descriere

Valiza ideală pentru cosmetice cu atașare la troler din poliester este o piesă esențială pentru cei care călătoresc frecvent și doresc să aibă totul perfect organizat și la îndemână în timpul călătoriilor lor. Această valiză este proiectată pentru a oferi un echilibru perfect între funcționalitate, durabilitate și stil.

Interiorul spațios și bine compartimentat al valizei este ideal pentru organizarea eficientă a tuturor produselor cosmetice și a articolelor de îngrijire personală. Compartimentele multiple și buzunarele cu fermoar permit separarea și accesul rapid la diferitele produse cosmetice, astfel încât să nu pierzi timp căutându-le. 

Pe lângă funcționalitatea sa, valiza este și foarte practică din punct de vedere estetic. Designul său modern și elegant se îmbină armonios cu aspectul profesional sau casual al oricărei ținute. De asemenea, aceasta este disponibilă într-o varietate de culori și modele pentru a se potrivi gusturilor și preferințelor individuale.

În concluzie, valiza ideală pentru cosmetice cu atașare la troler din poliester reprezintă alegerea perfectă pentru călătorii fără griji și confortabile. Cu o combinație de durabilitate, funcționalitate și stil, această valiză îți va facilita călătoriile și îți va păstra produsele cosmetice organizate și protejate în timpul fiecărei aventuri.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.

Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page