Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Youtube video

Bonluo Sticlă De Apă Albastră Pliabilă Din Silicon Fără BPA

Preţ:
59 lei
45 lei
Livrare estimată 27 Mai 2024
Model: CH-M566-BLUE
Stoc: în stoc

Dimensiune : 22,5 cm 

Pliat : 6,5 cm 

Înainte de prima utilizare, se recomandă să lași sticla să se aerisească, deoarece ar putea avea un ușor miros de plastic nou. După câteva utilizări și spălări, acest miros va dispărea complet, iar sticla va fi pregătită să fie folosită în mod regulat, fără a afecta gustul apei.

Culoare
 
Cantitate:buc

Descriere

Sticla de apă pliabilă din silicon alimentar fără BPA este partenerul perfect pentru cei care duc un stil de viață activ și sănătos. Fabricată din silicon de înaltă calitate, această sticlă este complet sigură pentru sănătate, deoarece nu conține substanțe toxice precum BPA. Astfel, poți fi sigur că nu vor exista transferuri nocive de substanțe în apa pe care o consumi.

Cu un design inovator și compact, sticla de apă se pliază ușor atunci când nu este utilizată, economisind spațiu și facilitând transportul în timpul călătoriilor, la sala de sport sau în camping. Capacul etanș asigură că nu va exista scurgere de apă, iar astfel poți fi încrezător că vei avea întotdeauna apă la îndemână, fără a îți murdări bagajele sau să-ți faci griji cu privire la eventualele scurgeri.

Fiind reutilizabilă, sticla de apă pliabilă contribuie la reducerea deșeurilor de plastic și la protejarea mediului. Astfel, o poți folosi de mai multe ori, eliminând nevoia de a cumpăra sticle de apă din plastic, care generează poluare.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page