Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Bonluo Set Pernă De Gât Roz/Gri Cu Mască Pentru Dormit Și Dopuri Pentru Urechi(3buc)

Preţ:
75 lei
60 lei
Model: CH-C1677-PINK

Dimensiune:30x28x15cm

Prima imagine este întotdeauna culoarea reală a produsului, restul imaginilor sunt doar de referință

INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2023-11-15

Descriere

Un set de pernă de gât, mască de dormit și dopuri pentru urechi este un ansamblu de produse care vă ajută să vă relaxați și să dormiți mai bine. Acest set este conceput pentru a vă oferi un mediu de somn confortabil, fără zgomote sau perturbări.

Perna de gât este confecționată din spumă cu memorie, are o formă ergonomică, care se potrivește perfect cu forma gâtului, oferindu-vă un suport optim pentru cap și gât. Această pernă vă ajută să vă relaxați și să evitați durerile de gât sau de spate, care pot apărea în timpul somnului.

Mască de dormit este realizată dintr-un material moale,  și este proiectată pentru a acoperi ochii, astfel încât să blocheze lumina din cameră și să vă ajute să vă relaxați. Această mască de dormit este ideală pentru cei care doresc să doarmă într-un mediu întunecat

Dopurile pentru urechi sunt proiectate pentru a vă proteja urechile de zgomotele neplăcute sau perturbatoare din jur. Aceste dopuri pentru urechi sunt confortabile de purtat pe durata întregii nopți și vă ajută să vă concentrați mai bine și să aveți un somn liniștit.

Setul de pernă de gât, mască de dormit și dopuri pentru urechi este ideal pentru cei care doresc să își îmbunătățească calitatea somnului și să se bucure de un mediu de somn confortabil și liniștit în timpul călătoriilor.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page