Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Rucsac/Geantă De Umăr Neagră Din Piele Naturală De Dimensiunea 18*27*12cm

Preţ:
265 lei
209 lei
Model: CH-6936-BLACK

Dimensiuni 18*27*12cm 

Prima imagine este întotdeauna culoarea reală a produsului, restul imaginilor sunt doar de referință.

INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2024-02-15

Descriere

Acest rucsac versatil cu posibilitate de transformare în geantă de umăr este soluția perfectă pentru a-ți organiza lucrurile într-un mod practic și elegant. Cu un compartiment principal bine proiectat, acest accesoriu îmbină utilitatea cu design-ul modern.

Compartimentul principal este împărțit în două părți distincte de un buzunar cu fermoar, oferindu-ți o modalitate eficientă de a separa și a organiza obiectele tale. Pe una dintre părți, vei găsi un buzunar mai mic cu fermoar, ideal pentru a-ți păstra în siguranță obiectele mai mici sau mai prețioase, precum cheile sau telefonul mobil iar pe cealaltă parte se află un buzunar deschis.

În partea exterioară frontală a rucsacului, ai acces rapid la un buzunar suplimentar, prevăzut cu capse magnetice. Acest buzunar oferă un spațiu suplimentar de depozitare pentru elementele pe care dorești să le ai la îndemână.

Materialul de calitate și finisajele atent executate adaugă un aspect rafinat și elegant acestui accesoriu practic. Cu opțiunea de a transforma rucsacul într-o geantă de umăr, vei avea libertatea de a alege stilul care se potrivește cel mai bine activităților tale zilnice sau ocaziilor speciale.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page