Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Bonluo Rucsac Pe Un Umăr Negru Din Material Impermeabil Dimensiune (40x28x10cm)

Preţ:
119 lei
95 lei
Livrare estimată 28 Mai 2024
Model: CH-02-BLACK
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiune: 40x28x10cm

Material: Impermeabil

Culoare
 

Descriere

Un rucsac pe un umăr din material impermeabil cu cablu USB este o alegere excelentă pentru persoanele active sau pentru cei care călătoresc frecvent și au nevoie de acces la dispozitivele lor electronice în timp ce sunt în mișcare. Acest tip de rucsac are mai multe caracteristici importante:

Material impermeabil: Aceasta este o caracteristică esențială pentru a proteja lucrurile din interiorul rucsacului de ploaie sau stropire accidentală cu lichide. Materialele impermeabile pot fi, de obicei, poliester tratat cu un strat special pentru a respinge apa.

Cablu USB încorporat: Această caracteristică vă permite să vă încărcați dispozitivele electronice în timp ce sunteți în mișcare, folosind un power bank stocat în rucsac. Cablul USB este adesea integrat într-un buzunar special pentru a vă permite să conectați ușor dispozitivele. Rucsacul ar trebui să fie construit din materiale rezistente, cu cusături solide și fermoare de calitate. De asemenea, ar trebui să ofere un confort maxim, cu curele căptușite și spatele căptușit pentru a reduce presiunea pe umeri și spate.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page