Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Bonluo Rucsac Negru Calitate Premium Din Material Impermeabil Cu Atașare La Troler Cablu USB Inclus(46*32*6cm)

Preţ:
159 lei
125 lei
Livrare estimată 28 Mai 2024
Model: CH-001-BLACK
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiune:46*32*6cm

Material: Impermeabil

Culoarea produsului este întotdeauna cea din prima imagine, cealaltă culoare se afișează doar ca referință!

Culoare
 

Descriere

Materialul impermeabil de calitate superioară asigură că echipamentul tău rămâne în siguranță, chiar și în cele mai capricioase condiții meteorologice. Indiferent dacă te surprinde o ploaie neașteptată sau traversezi o zonă cu umiditate ridicată, conținutul rucsacului tău va fi protejat de umezeală.

Cu o infrastructură inteligentă, rucsacul dispune de un compartiment dedicat pentru laptop, multiple buzunare organizatoare și un spațiu generos pentru diverse obiecte personale. În plus, cablul USB încorporat îți permite să îți încarci dispozitivele electronice direct din rucsac, oferindu-ți o soluție comodă și eficientă în mișcare. Ambele laterale sunt prevăzute cu câte un buzunar în formă cilindrica cu aerisire. Funcționalitatea rucsacului este sporită și de sistemul de atașare la troler. Cu această caracteristică ingenioasă, poți fixa rucsacul pe mânerul trolerului tău de călătorie, facilitându-ți deplasarea în aeroporturi sau pe străzile aglomerate fără a-ți suprasolicita spatele. Cu un design ergonomic, bretelele ajustabile și spatele căptușit, rucsacul oferă un confort optim chiar și în cele mai lungi călătorii. Fie că ești student, călător pasionat sau profesionist urban, rucsacul se adaptează nevoilor tale, asigurându-ți o experiență de transport fără griji

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page