Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies. Accept
Meniu

Bonluo Rucsac De Drumeți Verde Militar Foarte Rezistent Cu Spațiu USB Din Material Impermeabil (49*29*14cm)

Preţ:
187 lei
149 lei
Reducere: 20%
Livrare estimată 13 Decembrie 2023
Model: CH-060-GREEN
Stoc: în stoc

Dimensiune: 49*29*15cm

Spațiu USB

Bretele reglabile

Spătar căptușit

Prima imagine este culoarea reală a produsului, restul imaginilor sunt doar de referință.

Culoare
Cantitate:buc

Descriere

Un rucsac de drumeții este un partener de încredere pentru cei pasionați de explorarea naturii și aventurile în aer liber. Acesta este proiectat special pentru a satisface nevoile celor care apreciază excursiile montane, călătoriile la cort sau drumețiile în natură. Capacitate de stocare generoasă: Un rucsac de drumeții oferă o capacitate de stocare generoasă, cu multiple compartimente, buzunare și catarame, pentru a vă permite să transportați echipamentul și proviziile necesare pentru aventura dumneavoastră în aer liber.

Material rezistent: Aceste rucsacuri sunt de obicei fabricate din materiale rezistente la uzură, sistem de purtare confortabil: Rucsacul de drumeții este echipat cu bretele și spătar, care au căptușeală moale și sunt ajustabile pentru a oferi un confort maxim în timpul purtării pe distanțe lungi. Pentru cei care poartă echipament suplimentar, rucsacurile de drumeții includ adesea benzi elastice, curele sau carabiniiere pentru a atașa coarde de escaladă, corturi, saci de dormit sau alte echipamente. Multiple compartimente si buzunare pentru împachetare și organizare cat mai confortabil, pe exterior avem un scai care ne permite etichetarea personalizată de către noi.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.

Recenziile Trustindex - Product page