Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies. Accept
Meniu

Bonluo Portofel Maro Pentru Bărbați Din Piele Naturală Dimensiune 12.5* 10* 1.5cm

Preţ:
89 lei
69 lei
Reducere: 22%
Model: CH-N2011-BROWN
Stoc: în stoc

Dimensiuni : 12.5* 10* 1.5cm

Prima imagine este întodeauna culoarea reală a produsului, restul imaginilor sunt de referință.

Culoare
Cantitate:buc

Descriere

Portofelul pentru bărbați din piele naturală este un accesoriu elegant și practic, conceput pentru a-ți organiza în mod eficient obiectele de valoare. Confecționat dintr-un material de înaltă calitate, acest portofel emană rafinament și rezistență.

Cu cele 10 suporturi pentru carduri, acest portofel oferă suficient spațiu pentru a păstra toate cardurile de care ai nevoie. Fiecare suport pentru card este conceput pentru a asigura siguranța și accesibilitatea acestora, evitând orice riscul de deteriorare sau cădere accidentală. Două compartimente generoase pentru bancnote îți permit să organizezi bancnotele într-un mod ordonat și ușor de accesat.

Pielea naturală de calitate superioară oferă nu doar un aspect elegant și sofisticat, dar și o durabilitate sporită. Portofelul va rezista în timp, conferindu-i un farmec aparte. Fiecare cusătură și detaliu al acestui portofel sunt realizate cu atenție la detalii, ceea ce îi adaugă un aspect finisat și o rezistență sporită.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.

Recenziile Trustindex - Product page